Vannak olyan búvóhelyek Budapesten, ahol szoba, lakás pár órára is kivehető

Megismerkedtél egy izgalmas idegennel, és másra sem vágysz, mint a személyes, erotikus töltetű találkozóra? A világhálón sokan nem feltétlen az igazit keresik, hanem egy kis kalandban is szívesen benne lennének. Erkölcsiség ide vagy oda, nem ritka az sem, hogy valaki házasság, párkapcsolat mellett kacsintgat félre, vagy tart fent viszonyt akár évek óta egy harmadikkal. De vajon ilyenkor hol érdemes megszervezni a találkozót?

A hotelek magukban hordozzák azt a veszélyt, hogy illetéktelenek meglátnak, ismerősök tudomására jut a titkos viszony. Nem elhanyagolható szempont az ár sem. Miért fizetnél ki súlyos tízezreket annak érdekében, hogy egy-két órát a négy fal között tölthess? Nem véletlen, hogy ma már a kínálati oldal is alkalmazkodott az ilyen téren megnyilvánuló kereslethez, és olyan lakások, apartmanok is elérhetőek, amelyeket akár pár órára is ki lehet bérelni. Persze ha erotikáról van szó, akkor a minőség és a diszkréció kiemelt jelentőséggel bírnak. Igaz ez arra a helyszínre is, ahol a vágyott találkozó végre megtörténik majd.

Ha van kivel, de nincs hova, akkor most megoldhatod ezt az apró bökkenőt. Budapesten számos olyan apartman elérhető, amelyek kifejezetten randikuckóként szolgálnak, és lehetőséget teremtenek a titkos találkák megvalósítására. Az igényes környezetben jól érezheted magad partnereddel, és biztosan nem kell attól tartani, hogy kiderülne, miért érkezik a párocska. Míg a néhány alkalmas kalandok kapcsán ez mindegy is lehetne, de ha tilosban jársz, akkor bizony a diszkrécióra kiemelt figyelmet érdemes fordítani.

S hogy mennyire erkölcsös az, ha a párkapcsolat mellett a harmadik is jelen van? Mindenkinek megvan a maga véleménye a témáról, s ezt általában tapasztalatok támasztják alá. Tény, hogy a hűség ma már egészen más értelmet nyer, pláne akkor, ha belekóstoltál már a tiltott gyümölcsbe. A dolog erkölcsi oldalának megítélése kívülállóként a legegyszerűbb, ám adott helyzetben élve már nehézkesebb a dolog. Mindegy, hogy szingliként keresed a kalandokat, vagy titkos viszonyt ápolsz, a fővárosi búvóhelyek között minden bizonnyal találsz majd kedvedre valót.