Tudta, hogy élményvezetés kupont is lehet ajándékba adni?

élményvezetés kupont

Az olyan oldalakon, mint az élménypláza.hu többféle élményvezetés kupon közül is lehet válogatni. SzuperSportautó vezetés, Amerikai izomautó vezetés, Forma versenyautó vezetés várja az érdeklődőket. Ennél jobb ajándékot talán nem is találhatnánk. Ezzel az ajándékkal egyszerűen nem lehet mellé lőni, főleg ha a megajándékozott férfi. Porsche Turbo 997 Lamborghini Gallardo, Porsche 911, Lotus Super Seven Cabrio, hogy csak egy párat soroljunk fel a SzuperSport autók közül.

A Sportautó vezetés élménye felülírhatatlan. Biztosan már sokan képzelték magukat bele egy ilyen helyzetbe, amikor egy szupersportautó mellé gurult és úgy érezte azonnal ki kell próbálnia a vezetését. A Porsche 997 Turbo pilotájának lenni, nem egy hétköznapi feladata. Irigy tekintetek a visszapillantó tükörben, 3,7 mp alatt 100 km/órára való felgyorsulás, dupla turbós boxermotor és még hosszan sorolhatnánk mi vár az élmény tulajdonosára. Az élményplázánál megvásárolt kuponok felhasználásával kapcsolatban időpontegyeztetés szükséges, amelyet a vásárlás után bármikor kezdeményezni lehet. Az Amerikai Izomautó vezetés élménye sokakat megérint, hiszen az egyik legegyedibb ajándék lehet. A Ford Mustang Boss 302 az egyik legkülönlegesebb autó, amit valaha vezethetünk. Sorszámozott darab, amelyből összesen 2000 darabot gyártottak le a világon. Európában ebből az autóból mindösszesen 3 db található meg és az egyiket vezetheti is az általunk megajándékozott személy. Olyan élményben lesz része, mint még sohasem. Az 5000 köbcentis V8-as motor hangja hátborzongató és a 480 lóerő pedig önmagáért beszél. Az izomautót vezetők úgy fogják magukat érezni, mint a versenypilóták.

A Forma Versenyautó vezetés élménye pedig semmihez sem hasonlítható. Biztosan sok ismerősünk ül a tévé előtt, amikor a Forma-1-es versenyek zajlanak, és arról ábrándozik, milyen jó lehet vezetni egy ilyen szuper autót. Most itt van a lehetőség és ezt érdemes is kihasználni. Egy Forma Renault versenyautót vezetve a szerencsés közelebbről is megismerkedhet a pálya izgalmaival. Az élményutalvánnyal egy olyan versenyutót vezethetünk, amelynek volánjánál már Nico Rosberg is ült. Tapossunk a gázba és előzzünk meg mindenkit a pályán.