Teljes körű védelem a jód, a szelén és az acerola kivonat által

EtrendKiegeszito_JodSzelen60

Egyre gyakrabban találkozunk az olyan típusú “apróbb” betegségekkel, amelyeknek általában nem szentelünk nagy figyelmet, de amelyek esetenként akár komolyabb problémákat is palástolhatnak. Nem is gondolnánk, de ezeknek rendszerint a jód és a szelén pajzsmirigy sejtekben fellelhető tartaléka, illetve annak hiánya az oka. Köztudott ugyanis, hogy a ritkuló haj, a fáradékonyság és a száraz bőr, de akár a különböző izomfájdalmak problematikája is rendszeresen utalhat a pajzsmirigyek nem megfelelő működésére.

Ilyenkor javasolt az olyan étrend kiegészítők fogyasztása, amilyen például a Wise Tree Naturals által forgalmazott jód és szelén pajzsmirigy komplex. Tény ugyanis, hogy ezen nem mindennapi kapszulacsomag rendkívül jótékony hatást gyakorol szervezetünk megfelelő működésére, hiszen nagyban hozzájárul a pajzsmirigy ideális anyagcseréjéhez. A jód és szelén pajzsmirigy tabletták rendszeres fogyasztásával kordában tarthatjuk a pajzsmirigyhormonok egyensúlyát, ezáltal pedig könnyedén elejét vehetjük a fáradékonyságnak, a lassú szívverés kialakulásának, sőt, még a krónikus elhízásnak is.

Azonban, ha teljes körű védelmet szeretnénk, akkor tanácsos komolyabban is felvérteznünk magunkat és a már említett étrend kiegészítő mellett javasolt megvásárolni a Wise Tree Naturals sűrített acerola kivonat készítményét is, ami garantált ellenszere a mindenkori immungyengeségnek. Az WTN acerola komplex 60 kapszulás kiszerelése 2 hónapos kúrára elegendő tablettát foglal magába, ennek rendszeres fogyasztásával pedig hatékonyan vehetjük fel a harcot az immunrendszerünket támadó kórokozók ellen.

Az acerola kivonat teljes egészében barbadoszi cseresznyéből készül, ami bizonyítottan az egyik legerősebb vitaminforrás az egész földgolyón, éppen ezért is ez a rendkívüli étrend kiegészítő már rövidtávon is mérhető eredményeket garantál. Válassza Ön is ezt a tökéletes párosítást és az acerola kivonat mellé rendelje meg a WTN jód és szelén komplexet is! Forduljon bizalommal a Wise Tree Naturals ügyfélszolgálatához és kérjen útmutatót a további különleges készítményekkel kapcsolatban is!