Teljes körű védelem a jód, a szelén és az acerola kivonat által

Egyre gyakrabban találkozunk az olyan típusú “apróbb” betegségekkel, amelyeknek általában nem szentelünk nagy figyelmet, de amelyek esetenként akár komolyabb problémákat is palástolhatnak. Nem is gondolnánk, de ezeknek rendszerint a jód és a szelén pajzsmirigy sejtekben fellelhető tartaléka, illetve annak hiánya az oka. Köztudott ugyanis, hogy a ritkuló haj, a fáradékonyság és a száraz bőr, de akár a különböző izomfájdalmak problematikája is rendszeresen utalhat a pajzsmirigyek nem megfelelő működésére.

Ilyenkor javasolt az olyan étrend kiegészítők fogyasztása, amilyen például a Wise Tree Naturals által forgalmazott jód és szelén pajzsmirigy komplex. Tény ugyanis, hogy ezen nem mindennapi kapszulacsomag rendkívül jótékony hatást gyakorol szervezetünk megfelelő működésére, hiszen nagyban hozzájárul a pajzsmirigy ideális anyagcseréjéhez. A jód és szelén pajzsmirigy tabletták rendszeres fogyasztásával kordában tarthatjuk a pajzsmirigyhormonok egyensúlyát, ezáltal pedig könnyedén elejét vehetjük a fáradékonyságnak, a lassú szívverés kialakulásának, sőt, még a krónikus elhízásnak is.

Azonban, ha teljes körű védelmet szeretnénk, akkor tanácsos komolyabban is felvérteznünk magunkat és a már említett étrend kiegészítő mellett javasolt megvásárolni a Wise Tree Naturals sűrített acerola kivonat készítményét is, ami garantált ellenszere a mindenkori immungyengeségnek. Az WTN acerola komplex 60 kapszulás kiszerelése 2 hónapos kúrára elegendő tablettát foglal magába, ennek rendszeres fogyasztásával pedig hatékonyan vehetjük fel a harcot az immunrendszerünket támadó kórokozók ellen.

Az acerola kivonat teljes egészében barbadoszi cseresznyéből készül, ami bizonyítottan az egyik legerősebb vitaminforrás az egész földgolyón, éppen ezért is ez a rendkívüli étrend kiegészítő már rövidtávon is mérhető eredményeket garantál. Válassza Ön is ezt a tökéletes párosítást és az acerola kivonat mellé rendelje meg a WTN jód és szelén komplexet is! Forduljon bizalommal a Wise Tree Naturals ügyfélszolgálatához és kérjen útmutatót a további különleges készítményekkel kapcsolatban is!