Talált már gumiáruházat Budapesten?

gumiáruházat

Az akciosgumi.hu linkre kattintva egy budapesti autógumi webáruház, az Abroncsdepo Kft. oldalát nézheti meg. Autógumira minden évszakban szükségünk lehet, hiszen hiába az évszaknak megfelelő gumicsere, bármikor megtörténhet a baj és újabb gumigarnitúrára lehet szükségünk. Az utakon bármelyik pillanatban előfordulhat, hogy defektet kapunk, így az akciosgumi mindig segíthet az új abroncs kiválasztásában és megvásárlásában. Az egész évben nyitva tartó webáruházban számtalan abroncs közül választhatunk. A webáruházban csak rá kell kattintani a keresett autógumi megfelelő jellemzőire és a keresés gombot megnyomva máris listázza a rendszer a szóba jöhető abroncsokat.

 

Az akciosgumi a Continental Ajánlott Szakszervíze, amely minősítést az országban először ők kaphatták meg. Az ügyfélbarát kiszolgálás, a széles termékkínálat és a minőségi termékek mindenkinek fontosak lehetnek. Technológiában és szakmai tudásban is élen jár az Abroncsdepo Kft. Minden a Continental által gyártott személygépkocsi, 4×4 meghajtású autó és kisteherautó tulajdonos bátran forduljon a szakszervízhez.

Az akciosgumi.hu oldalán azon felül, hogy széles termékkínálattal találkozunk, a blogban igen sok hasznos információt is megtalálhatunk. Legyen szó a gumi tesztekről, a pitypang alapú abroncsokról vagy akár az autógumi mintázatokról. A gumiáruházban igen egyszerűen ki tudjuk választani a szükséges abroncsokat és természetesen igény szerint azokat postázzák is. Ennél egyszerűbb még soha nem volt az abroncs vásárlás. Mindent megtalálhatunk egy helyen, az információkat is és a termékek széles választékát.

 

A szervízben profi gépparkkal várják az ügyfeleket és a helyszínen kényelmes ügyfélváró áll mindenkinek a rendelkezésére.A szervízbe időpontfoglalás szükséges, viszont ennek ellentételezéseként egyáltalán nem kell várni. Abban az időpontban a szerviz szakemberei a rendelkezésünkre állnak. Az átvizsgálás és a defektek kijavítását teljesen ingyen elvégzik. A szerelési csomagban megtalálható a kerekek autóról le és felszerelése, az abroncs cserre a felnin, a szelep csere, az ingyenes szezon közbeni abroncs állapotfelmérés és az ingyenes deffekt javítás.