Menő, ha igényes vagy!

Olyan hihetetlen, mégis kellemes hír számomra, hogy a mai fiatalok körében a fogszabályzó menő kiegészítőnek számít.
Be kell valljam, még akkor sem értem teljesen a dolgot, ha belegondolok a miértjébe, mégis, úgy vélem, jó, ha a világ olyan irányba megy el, ahol azt, aki gyógyulni, szépülni akar nem kinézik, hanem támogatják.
Ha ön még nem hallott erről a jelenségről, akkor elmondom, hogy ez a dolog szoros kapcsolatban van a számítógépes korszakkal, amit a jelenlegi fiatalok élnek. Abból fakad a gyerek fogszabályzás “coolsága”, hogy divatba jött az okosság. Aki valóban okos, az pedig igényes, ad magára. Ebből következik, hogy az, aki például fogazatát szeretné ápoltabbá és egészségesebbé változtatni és ezt fel is vállalja, az biztosan okos, így a fogszabályzó is menő lett. Érdekes, nem? Nekem mindenesetre tetszik ez a változás és remélem, felnőttkorukra is megtartják ezeket a nézeteket, mert ez sok jót hozhat majd a világnak.
Ettől függetlenül a felnőtt és gyerek fogszabályzásnál is létezik a láthatatlan fogszabályozás, mely azoknak szól, akik mégsem akarják nagyon szem elé helyezni a dolgot, vagy akik olyan dologgal foglalkoznak, ahol ez hátrányt jelenthet.
A láthatatlan fogszabályozás valójában egy olyan szerkezeten alapul, mely nagyrészt a fogak belsején helyezkedik el, és a látható részei átlátszó anyagból készültek. Valójában nem teljesen láthatatlan, de nem is feltűnő annak, aki nem tudja, hogy ott van.