Járóbot időseknek és betegeknek

Sajnos, többnyire az idős emberek sok betegséggel küszködnek, azonban a fiatalabbakkal is történhetnek balesetek, műtétek és a lábadozás alatt szükségük van olyan orvosi segédeszközökre, amelyek segítségével stabilitást kaphatnak. Egyik ilyen segédeszköz a járóbot, ami praktikus, könnyű és az a jó, hogy összecsukható, így kis helyen is elfér. Az erteksziget.hu webáruházban sokféle orvosi segédeszköz vásárolható meg, közöttük található az állítható magasságú, fekete járóbot is, ami idősek számára lett tervezve és kivitelezve.

Ezt a terméket nők és férfiak számára egyaránt ajánlják, de azt is tudni kell, hogy egészségpénztári kártyára elszámolható. Az árucikkhez magyar nyelvű használati útmutató van csatolva, tehát nem jelent majd nagy problémát az összeállítása, illetve a karbantartása sem. A járóbot mellé kiegészítőket is be lehet szerezni ebben az internetes áruházban, mint például a szükséges jégtüske vagy a textil anyagból készült csuklópánt.

Amennyiben megrendeli ezt az árucikket, akkor egy-két munkanapon belül kiszállítják azt Önnek a megadott címre. A járóbot fontos eszköz azon személyek számára, akik olyan betegséggel küzdenek, ami korlátozza őket a járásban és az is rendkívül lényeges, hogy ez a termék hangtalanul használható. Ez a fekete járóbot négy részre csukható össze, T markolattal rendelkezik, könnyű, hiszen alumínium kivitelezésű, hangtompítós botvég-gumi van rászerelve és a magassága is 4 fokozatban állítható, 83-93 cm között. Ha össze van csukva, akkor a hossza pusztán 31 cm, tehát gyakorlatilag még egy táskában is szállítható.

A súlya mindössze 35 gramm, a terhelhetősége pedig 100 kg. Tehát, még a súlyosabb testalkatú betegek is nyugodtan használhatják. A járóbot egyik nagy előnye és jó tulajdonsága az, hogy fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét, hozzájárul az életfeltételek javulásához. Fokozza a betegek mobilitását, vagyis növeli a mozgásterüket. Érdemes megvásárolni ezt a gyógyászati segédeszközt, ugyanis önbizalmat nyújt az idős embereknek, de ha egy családtag műtét után lábadozik, számára is pontosan olyan nagy segítséget jelenthet egy kiváló minőséget képviselő járóbot. Az életben nagyon sok baj, probléma adódik, amikor igen nagy szükség lehet egy ilyen eszközre.

Az erteksziget.hu webáruházban nemcsak járóbot, hanem számtalan más, a beteg emberek életét vagy ápolását elősegítő termék vásárolható meg. Látogassa meg Ön is ezt a webáruházat, nézze meg a termékeket és válassza ki azt, amelyik a beteg hozzátartozója életét megkönnyítheti!