Horvátországi utazás – tippek a horvátországi nyaraláshoz

Manapság Horvátország az egyik leglátogatottabb és legjelentősebb turisztikai célpont a mediterrán régióban. A turisták számára vonzó célponttá varázsolja a sok kiváló strand, a számtalan történelmi látnivaló, a gazdag gasztronómia, a legendás zene, a tökéletes klíma és a versenyképes árak.

Találjon rá Horvátország rejtett kincseire, fedezze fel a különleges nyári élményeket és a kereskedők exkluzív ajánlatait.

Nézzen filmeket!

  1. április 1-től december 31-ig hétfőnként „egyet fizet, kettőt kap” akcióban mozizhat a CineStar mozikban, ha egy érintéssel vásárol jegyet Mastercard vagy Maestro kártyájával hétfői napokon.
  2. május 1-től július 31-ig pedig, ha keddi napokon online vesz két jegyet Mastercard vagy Maestro kártyájával a CineStar mozikban, egy mozijegyet kap ajándékba a következő kedden rendezett vetítések egyikére.
  3. június 15-től szeptember 15-ig különleges ajánlat várja Önt Mastercard kártyájával a Pop Up Gardenben a „Ljetna pozornica Tuškanac” filmfesztivál idején: kártyás vásárlás esetén a pattogatott kukoricából egyet fizet, kettőt kap!

Szórakozzon önfeledten!

Fedezze fel az izgalmas, megújult sibeniki erődöt! 2018. május 15-től szeptember 30-ig Mastercard vagy Maestro kártyás vásárlás esetén változatos kedvezményeket vehet igénybe a kulturális és szórakoztató programokra, a Sv. Mihovil és a Baronne erődnél lévő bárokban, illetve szuvenírvásárláshoz.

Szeretne szórakozni, koncertre menni a nyaralás ideje alatt is? Vásároljon jegyeket 2018. április 1-től szeptember 30-ig Mastercard kártyával a Croatia Tickets online platformon keresztül, és a weboldalon megjelölt ajánlatokra 10% kedvezményt vehet igénybe.

Élvezze a kultúrát!

A Dubrovniki Nyári Fesztivál 2018. május 15-től augusztus 25-ig számtalan kulturális különlegességet kínál Önnek, akár zenei, akár tánc-, akár színházi előadásokat szeretne megtekinteni. Mastercard vagy Maestro kártyával 10% kedvezményt vehet igénybe, ha az ulaznice.hr weboldalon vagy a dubrovniki értékesítési irodákban vásárol jegyet a fesztivál eseményeire. Sőt, ha legalább 500 kuna értékben vásárol jegyet, akkor 30% kedvezményre jogosító utalványt kap, amit a hivatalos fesztiválszuvenírek vásárlásakor válthat be.

Fedezze fel új kedvenc ételét  

Válogasson a világhírű Gault & Millau áltak javasolt éttermekből! 2018. április 1-től december 31-ig különleges kedvezmények várják Önt és vendégeit Mastercard vagy Maestro kártyájával Horvátország egyes éttermeiben a Gault & Millau weboldalon megjelölt helyszíneken.

Kezdjen valamibe, ami felbecsülhetetlen!

Fedezze fel Horvátországot úgy, ahogyan kedve tartja! Valutaváltás helyett fizessen könnyen és kényelmesen Mastercard® kártyájával. További kedvezményekről a mastercard.hr oldalon olvashat.

Számolja ki ezen horvátországi autópálya és komp díjakkal is számoló útiköltség-kalkulátor segítségével, hogy mennyibe fog kerülni a horvátországi autópályadíj, és a teljes horvátországi utazás költsége.