Használt már akciós gumi keresőt?

akciós gumi

Akciós gumi keresővel egyszerűbb megtalálni az épp akciós autógumikat. Ma már nem érdemes a gumisműhelyeket végig látogatni, ha gumit szeretnénk vásárolni, hiszen a legnagyobb kínálatot a neten találjuk meg. Itt biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő abroncsot sikerül szemrevételeznünk. Ha árban a legjobbat keressük, akkor a gumidirekt oldalon érdemes először körülnézni. Itt mindig a legújabb akciókat találjuk meg. A keresőben termékcsoport, méret és gyártó alapján tudunk kereséseket indítani. A keresőben a 125-ös mérettől válogathatunk a különféle abroncsok közül, míg a termékcsoport kategóriában szinte bármit megtalálhatunk. Személygépkocsi téligumi, nyárigumi négyévszakos gumi. Kisteherre nyári gumik széles választéka érhető el. 4×4 vegyeshasználatú gumi, terepgumi, téligumi, országúti gumi, 4 évszakos gumi lelhető fel a kínálatban.

Az gumidirekt webáruházban szinte az összes gumimárka megtalálható, így ha van egy kedvelt márkánk, akkor arra is ráakadhatunk, ráadásul megfizethető áron. Jelenleg több gumira is kedvezményt adnak, amelyet érdemes még akkor is kihasználni, ha erre a szezonra már van autógumink. Ezeket az abroncsokat akár jövőre is fel lehet szerelni, ha tudjuk, hogy biztosan szükséges a 4 abroncsot cserélni. A téli, a nyári és a 4 évszakos gumik is elérhetők a széles termékpalettában. Michelin Pilot Alpin 5. 225/45R18 95V XL téli abroncs erősített kivitelben jelenleg 55 490 forintba kerül. Ha 4 abroncsra van szükségünk, akkor a megtakarítás jelentős. Az óriás múltra visszatekintő Michelin cég abroncsaiban nem lehet csalódni. A gumidirekt oldalán beállíthatunk akciófigyelőt, így mindig időben értesülünk a kedvezményes vásárlási lehetőségekről.

 

A Kleber abroncsokból is széles a kínálat, amelyek közül több típus is elérhető kedvezménnyel. A Kleber Krisalp HP3 245/40R18 97V XL jelenleg 44 190 forintért vásárolható meg. A kedvezmény segítségével most sokkal olcsóbban juthatunk hozzá 4 új Kleber abroncshoz. Cégek is jól járhatnak, ha a gumidirektnél vásárolnak, hiszen az akciófigyelő segítségével, sokkal gyorsabban értesülhetnek az akciókról, mint versenytársaik. Egy időben lecserélt, megfizethető áru abroncs nagyon sokat jelenthet minden vállalkozás számára.