Használt már akciós gumi keresőt?

akciós gumi

Akciós gumi keresővel egyszerűbb megtalálni az épp akciós autógumikat. Ma már nem érdemes a gumisműhelyeket végig látogatni, ha gumit szeretnénk vásárolni, hiszen a legnagyobb kínálatot a neten találjuk meg. Itt biztosak lehetünk abban, hogy a megfelelő abroncsot sikerül szemrevételeznünk. Ha árban a legjobbat keressük, akkor a Gumidirekt oldalon érdemes először körülnézni. Itt mindig a legújabb akciókat találjuk meg. A keresőben szélesség, magasság, átmérő és típus alapján tudunk kereséseket indítani. Szélesség 10-90, magasság 10-95-ig kereshető. Átmérő 10-54, míg a típus szerinti keresésnél bármit megtalálhatunk. Személyautó, terepjáró, kisteher, mezőgazdasági gép, munkagép, tehergumi, motorgumi, ATV, quad és targonca gumik közül is választhatunk.

Az autósgumi webáruházban szinte az összes gumimárka megtalálható, így ha van egy kedvelt márkánk, akkor arra is ráakadhatunk, ráadásul megfizethető áron. Jelenleg több gumira is 30% kedvezmény van, amelyet érdemes még akkor is kihasználni, ha erre a szezonra már van autógumink. Ezeket az abroncsokat akár jövőre is fel lehet szerelni, ha tudjuk, hogy biztosan szükséges a 4 abroncsot cserélni. A téli, a nyári és a 4 évszakos gumik is elérhetők a széles termékpalettában.

A Michelin Pilot Super Sport 305/30 R22 Y105 Nyári abroncs jelenleg 200 000 forint helyett 139 550 forintért megvásárolható. Ha 4 abroncsra van szükségünk, akkor a megtakarítás jelentős, hiszen 240 000 forint az összkedvezmény értéke. Az óriás múltra viszatekintő Michelin cég abroncsaiban nem lehet csalódni. A Kleber abroncsokból is széles a kínálat, amelyek közül több típus is elérhető 30% kedvezménnyel. A Kleber Dynaxer HP3 jelenleg 20610 forintért vásárolhat meg, melynek régi ára 30 950 forint. A kedvezménnyel összesen 40 000 forintot takaríthatunk meg, ha mind a 4 kerékre megvásároljuk az abroncsokat. A webáruházban flottakedvezményt is igénybe lehet venni, így cégeknek is ajánljuk a vásárlási lehetőséget. Akik egyszerre több abroncs szettet vásárolnak, flottakedvezményben részesülnek. Már kettő vagy annál több garnitúra megvásárlása esetén élni lehet a kedvezménnyel.