Eladó lakások Szombathelyen nagy telekkel

Tisztelt ingatlant kereső! Amennyiben családi házba költöznek, a segítségére lehetünk! Esztétikus arculatú eladó lakások Szombathely területén várja új tulajdonosát. Nézze meg ennek a háznak az adatait! Előkertes 110 m2-es családi ház, amihez melléképület is tartozik. 1996-ban építették.

Kifogástalan állapotban van, hiszen a tulajdonos életében mindig is nagy szerepet játszott, hogy az ingatlan úgy külsőleg, mint belsőleg ápolt legyen. Egy amerikai konyha, 2 hálószoba, kb. 40 m2-es nappali, étkező, 2 fürdőszoba, külön mosóhelyiség teszi komfortossá az ingatlant. A tetőtér igény szerint beépíthető. A nappaliból van kialakítva a feljáró. Mivel a tulajdonos a világos lakás híve, így több ablak is biztosítja a kellő napfényt.

A lakás fűtése gázzal van megoldva. A biztonságáról pedig kamerarendszer gondoskodik. Melléképületnek dupla garázst terveztek. Jelenleg csak az egyik fele garázs, a másik része nyári konyha szerepét tölti be. A telek területe 2693 m2, ami közművesített. Az eladó lakások Szombathely területén igazán keresettek.