Cégkivonat igénylés regisztráció nélkül

Cégkivonat

Az idő pénz, szokták mondani, és ez különösen igaz akkor, ha céges ügyintézéséről van szó. A hitelescegkivonat.com weboldal mögött álló csapat ezért is alakította ki úgy a honlapot, hogy a cégkivonat igénylés és annak folyamata a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen. Még regisztráció sem szükséges a dologhoz, csupán pár adat megadása. A cégkereső segítségével kiválasztja a vállalkozást, amelyre irányul a cégkivonat igénylés folyamata, ezután beállíthatja azt is, hogy elektronikusan vagy hagyományosan, papír alapon szeretné megkapni a dokumentumot. Ezek után következik a nyelv kiválasztása, ahol a magyaron kívül, az angol, a német és a francia nyelvű fordítás is kérhető. A cégkivonat igénylés következő lépése a fizetési mód kiválasztása. Itt lehetősége van banki átutalásra és kártyás fizetésre is.

Amennyiben sürgősen van szüksége a papírra, úgy célszerű a kártyás fizetést választani, ezáltal kikerülheti az átutalással járó többletidőt, amely akár 24 óra is lehet. Ezt követően meg adhatja, hogy hova szeretné kérni a kivonatot, amely lehet az e-mail fiókja, vagy papír alapú megrendelés esetén egy cím is. A cégkivonat igénylés utolsó előtti lépéseként már csak az ellenőrzés van hátra, ahol ismételten végignézheti, hogy minden adatot helyesen írt-e be, és itt még van lehetősége módosításra is. A végső lépés pedig a megrendelt tételek fizetése az Ön által választott módon. A cégkivonat igénylés ennyire egyszerű a fent nevezett honlapon és nem vesz igénybe többet mindössze 10 percnél.