A zuhanytálca megnyerő tulajdonságai

Minden ember szeret egy kis időt a fürdőszobában tölteni, egyesek fürdeni, míg mások inkább zuhanyozni. Viszont, egy megfelelő nagyságú és mélységű zuhanytálca mindkettőhöz fantasztikus lehet. Többféle anyagból készülhet, például kerámiából, akrilból és öntött márványból egyaránt.

A jó tulajdonságai közé tartozik, hogy egy bizonyos ideig képes a hő megtartására, ezért a meleg víz lassabban hűl ki benne, valamint fontos tudni és ezek is nagy előnyei, hogy nem hajlik, nem repedezik, a felülete pedig antibakteriális és egyszerűen lehet tisztítani. Szóval az akril anyagú zuhanytálca nemcsak komfortos és biztonságos, de fényes felületének köszönhetően, még szép is.

A magas minőségű süllyeszthető darabokra szerelhető előlap, illetve állítható lábak is. Ezért a zuhanytálca magassága minden típusnál 14 cm.

Beszerelését tekintve, csak a már kicsempézett fürdőszobába lehet beállítani, persze arra is figyelni kell, hogy a talapzat mindenképpen vízszintes legyen. Célszerű a saját eredeti lábára helyezni, mivel így sokkal stabilabb lesz.