A zuhanytálca két fő típusa

Ha a ház tulajdonosa úgy dönt, hogy felújítja a fürdőszobát, akkor a zuhanyzó cseréje is meg kell történjen. Itt két megoldás, típus áll rendelkezésre: az épített modell és a készen megvett változat. Az előző tekintetében is lehet készen vásárolt zuhanytálca mellett dönteni, de természetesen, az utóbbit illetően szintén adott ez a lehetőség.

Azok, akik végül a készen kaphatót választják, el kell döntsék, hogy melyik típust vásárolják meg. Itt gondolni kell az anyagra, formára, nagyságra, sőt, még a mélységre is. Van miből választani bőven, ezért sokan hirtelen nem is tudják, hogy melyik az, amelyik valóban beválik majd. Ekkor tanácsos az adott szaküzlet vagy webshop tapasztalt munkatársaira hagyatkozni.

A rutinosabb forgalmazók a rövidebb egyeztetés, beszélgetés után rámutatnak arra a zuhanytálca modellre, amely kétségtelenül megfelel majd. Rengetegféle kapható például a www.gepeszcentrum.hu honlapon is, ahol ez a cég több éve foglalkozik már a zuhanytálca forgalmazása mellett a csaptelepek, mosogató tálcák, akril kádak és WC-kagylók eladásával.